Online Diyet Danışmanlığı

Uzakta da olsanız diyetisyeniniz hep yanınızda.

Online Diyet danışmanlığında evde bir tartı ve mezuranız olması yeterlidir. Öncelikle sizden detaylı bilgi almamızı sağlayan ‘Online Diyet Başvuru Formu ‘ nu doldurmanız gerekiyor. Ardından sizinle iletişime geçiyor ve telefon üzerinden arama yoluyla görüşme yapıyoruz.

Görüşme sonra yaşam tarzınız, beslenme alışkınlarınız, hedef kilonuz, egzersiz rutininiz, kronik hastalıklar ve kan parametrelerinizi inceleyerek size özgü bir beslenme planı oluşturuyoruz.

Hedefiniz doğrultusunda ‘’Kilo Kaybı’’ veya ‘’ Kilo Kazanımı ‘’ programları uygulanır.

Öğün saatleri ve içerikleri, su miktarı, günlük uyku süresi ve egzersiz sürenizin de belirlendiği bu programda hedefinize ulaşmanız amaçlanır.

11

 

Diyetisyeniniz ile yapacağınız haftalık görüşmelerinizde ölçüm sonucu ve mezura ölçümü sonuçlarını göndermeniz istenir. Hafta içerisinde diyete ne kadar uyduğunuz, neler yaptığınız değerlendirilir. Haftanın kısa bir özeti alınır.

Sonrasında size özgü yeni bir diyet planı oluşturulur. Böylece diyet programlarınız haftalık olarak değiştirilir. Hafta içerisinde ne kadar egzersiz yaptığınız takip edilir.

Online diyet süreci boyunca diyetisyeninize mesai saatleri içinde soru sorabilir, ulaşabilirsiniz.

Hedef kilonuza ulaşıp bolca emek verdiğimiz bu süreç bittiğinde ‘’Kilo Koruma Programı’’uygulanır. 2 haftalık bir süreyle uygulanan kilo koruma programı ile ömür boyu kilonuzu korumanız için gerekli porsiyonları vererek sizi mezun ediyoruz .